Vérnyomásmérő javítás, minden típust független szakszervizünkben rövid határidőn belül!

Vérnyomásmérő javítás

Vérnyomásmérő javítás

Minden márkájú és típusú készülék javítását vállaljuk! Önnek nincs más dolga, mint behoznia, vagy eljuttatnia hozzánk hibás vérnyomásmérőjét, ráadásul nincs szüksége előzetesen bejelentkezni se hozzánk. Hozzáértő munkatársaink azonnal felmérik készüléke állapotát és árajánlatot adnak annak javítására. (Néhány esetben csak egy átfogóbb átvizsgálás után tudunk ajánlatot adni, ebben az esetben szervízünkben kell hagyni a készülékét és telefonon adunk ajánlatot.) A vérnyomásmérő javítás legtöbb esetben azonnal, vagy egy munkanap alatt elvégezzük, mivel tudjuk mennyire fontos önnek, hogy készülékét a lehető leghamarabb visszakaphassa. Készülékének elkészültéről munkatársunk telefonon keresztül értesíti önt, hogy a lehető leghamarabb használatba vehesse megjavított készülékét. Természetesen ön is érdeklődhet készülékének állapotáról. Minden javítás után részletes tájékoztatást adunk ügyfeleink számára az elvégzett munkáról, alkatrész cserékről. Az elvégzett javításra 3 hónap garanciát vállalunk.

Megéri megjavítattni?

Megéri megjavíttatni?

Rengeteg típusú, márkájú vérnyomásmérő létezik a piacon. Sok máshoz hasonlóan ezekből is készültek kimagaslóan megbízható és kevésbé maradandó darabok is. Lehet egy vérnyomásmérő 15 éves kora után is remek eszköz és léteznek olyanok, amik a polcra kerülésüktől fogva nem felelnek mega szükséges elvárásoknak. Mi mindig elmondjuk több éves tapasztalatunkra alapozott véleményünket egy-egy vérnyomásmérő minőségéről és hogy szerintünk indokolt-e a vérnyomásmérő javítása, vagy inkább javasoljuk egy másik készülék beszerzését.

Az ország egész területéről.

Bár cégünk Budapesten található, ez ne akadályozza meg önt, hogy nálunk javíttassa készülékét. Elküldheti nekünk, vagy mi küldünk futárt az ön készülékéért és a javítás végeztével visszaküldjük azt önnek. Nincs más dolga, mint a megbeszélt időpontban átadnia a futárnak becsomagolt vérnyomásmérőjét, majd később átvenni azt és a futárnak fizetni. A futárszolgálat költsége szállításonként bruttó 1.990,-Ft. A szállítási idő miatt a javítás akár 5-6 munkanapot is igénybe vehet.

Az ország egész területéről.

Vérnyomásmérő javítása minimális várakozási idővel

A vérnyomásmérők sokak számára biztosítanak az otthonukban is használható, megbízható orvosi eszközt. A vérnyomásmérő az a műszer, amivel rendszeresen ellenőrizhetik vérnyomásuk pontos értékét, illetve nyomon követhetik annak ingadozását azok, akiknek erre rendszeresen szükségük van. Érthető tehát, hogy napi szinten szükség van erre a műszerre és a tudására.

A vérnyomásmérő javítására néha sor kerülhet akkor is, ha tulajdonosa nagyon vigyáz a saját készülékére. Vállalkozásunk igyekszik a lehető legjobb feltételek mellett biztosítani minden ügyfelünk számára a vérnyomásmérője javítását.

Forduljon hozzánk bizalommal, és mi gondoskodunk arról, hogy ne csak megjavítva, de a legrövidebb határidőn belül kapja vissza vérnyomásmérőjét! A készülék hibájának jellegétől függően akár azonnal, vagy néhány napon belül visszakaphatja a megjavított készüléket. Akkor is igyekszünk gyorsan dolgozni, ha vidéki megrendelőink kérnek segítséget tőlünk, ebben az esetben is egy héten belül visszajuttatjuk a vérnyomásmérőt a tulajdonosához!

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén, és vegyen igénybe vérnyomásmérő javítást rövid határidővel!

Hozza hozzánk! Minden vérnyomásmérő márkához biztosítunk szervízt és kalibrálást is!

Nincs annál bosszantóbb, ha valami elromlik, amit rendszeresen használunk. Ennél már csak az a kétségbeejtőbb, ha olyasmi mondja fel a szolgálatot, amire nap, mint nap szükségünk van, például egy vérnyomásmérő. Mit tesz ilyenkor az ember? Nekiáll vérnyomásmérő szervízt keresni, lehetőleg olyat, ahol van lehetőség a sikeres javításra is. Ez sok mindentől függ, például attól, hogy foglalkoznak-e az adott márkájú vérnyomásmérővel.

Van egy jó hírünk: létezik olyan vérnyomásmérő szervíz, ahol bármilyen készüléket megjavítanak, és ha arra van szükség, kalibrálnak is! Keressen meg minket bizalommal, amennyiben vérnyomásmérőjének szüksége van javításra, vagy kalibrálásra, mert valóban minden márkával tudunk foglalkozni! Rövid várakozási idő, a legtöbb esetben legfeljebb egy nap, így nem kell nélkülöznie orvosi műszerét!

A részletekkel kapcsolatban keressen meg minket bizalommal elérhetőségeinken , és bízza ránk elromlott vérnyomásmérője javítását, kalibrálását!

Commed Kft
1074 Budapest, Vörösmarty utca 3/a
Tel: + 36 1 252 0758
Email: commed@commed.hu
Impresszum

Hasznos oldalak
magasvernyomas.lap.hu
egeszseg.lap.hu
Magas vérnyomás – Wikipédia

Nyitvatartás:

Hétfő, Kedd, Csütörtök:   9:00 – 17:00 -ig
Szerda:                                9:00 – 19:00 -ig
Pénteken:                           9:00 – 14:30 -ig
Szombat, vasárnap:          Zárva

commed trade kft

Facebook
Blogger
blog